Veste șoc! Ion Țiriac a fost colaborator al Securității. Ce nume de cod folosea miliardarul român /Foto

A fost publicat documental semnat de Ion Țiriac prin care se angaja să devină colaborator al Securității.

Miliardarul romând se semna sub numele de ” Titi Ionescu” și a colaborat cu Securitatea din anul 1963.

Ion Țiriac, veste șoc pentru toată România

„Subsemnatul Țiriac Ion născut la 9 mai 1939, în Brașov, fiul lui Ion și al Ecaterinei, cu domiciliul în București, Str. Doamnei nr. 5, față de organele de securitate îmi iau următorul angajament:

Să ajut aceste organe în mod benevol, conștient fiind de faptul că îmi ajut patria cu anumite date ce interesează securitatea statului cu ocazia deplasărilor pe care le fac în străinătate.

Deasemeni consimt să păstrez cu strictețe acest secret, conștient fiind de faptul că divulgarea lui constituie secret de stat și se pedepsește de legile RPR.

Nu voi discuta acest lucru cu nimeni, inclusiv rude apropiate sau depărtate.

Notele pe care le voi da le voi semna cu numele de Titi Ionescu.

11.07.1963”, a scris Ion Țiriac în angajamentul publicat de solidnews.ro.

Foto: Solidnews

În urmă cu ceva timp, Ion Ţiriac s-a decis să facă totul public şi despre viaţa sa privată. Totul în legătură cu averea pe care o deţine. Magnatul a oferit o declaraţie interesantă legată de modul în care va fi împărțită averea sa.

Fostul mare jucător de tenis vine cu amănunte absolut incredibile din viaţa sa. Ţiriac susţine că ar avea 33 de copii. Dintre aceştia, doar trei poartă numele său. Omul de afaceri nu îi uită nici pe ceilalţi. Spune că toți vor primi o cotă egală din imperiu. „Viața privată a lui Țiriac a creat pagini și pagini de comentarii amuzate și zvonuri scăpate de sub control. Primul român care a intrat pe lista Forbes recunoaște cu sinceritate că are 33 de copii”, spune publicația outsidernews.it.

Chiar Ţiriac a venit să întărească aceste lucruri. A vorbit pentru publicaţia italiană şi a scos la iveală marele său secret. „Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Din cei 33 de copii ai mei, doar trei sunt legitimi și au numele meu. Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, a spus magnatul, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari