Veste imensă despre Simona Halep. Româncă este optimistă că va scăpa de suspendare

Simona Halep este suspendată temporat din tenis după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-dopping efectuat la US Open.

Româncă așteaptă soluționarea scandalului de dopaj în care este implicată, iar în ultima postare pe Instagram, Simona s-a arătat extrem de optimistă.

Simona Halep așteaptă cu zâmbetul pe buze decizia tribunalului

În ciuda problemelor pe care le traversează, Halep este optimistă, iar în ultima postare de pe rețelele de socializare are un sfat pentru toți admiratorii ei.

Peste tot pe unde mergi, ia un zâmbet cu tine„, a fost postarea Simonei Halep.

Simona Halep
Foto: Instagram
Simona Halep luptă acum pentru a demonstra că nu s-a dopat. Ea are în față două posibile procese, iar specialiștii sunt de părere că totul se va decide pe termen lung.
Termenul se poate prelungi pe o perioadă de un an până la un verdict final.
Mai întâi cazul ei va fi judecat la Sport Resolutions, un tribunal londonez independent care analizează toate cazurile de dopaj din tenis.
În cazul în care sportiva noastră nu își găsește dreptatea aici, ea va putea contesta decizia la TAS.
De notat că Simona a primit o veste bună de la Sport Resolution nu demult, care a anunțat că cele două medicamente pe care fostul număr 1 WTA le lua (Euthyrox și un anticoncepțional) nu aveau cum să mascheze Roadustatul.
Cu alte cuvinte, marea noastră campioană nu a încercat să ascundă urmele din substanța interzisă cu altceva, lucru care e un plus în perspectiva probării lipsei de intenție, notează Eurosport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari