Veste de ultimă oră! Un fost jucător de la CSU Craiova riscă să ajungă după gratii. Ce acuze a primit fotbalistul

Veste de ultimă oră! Un fost jucător de la CSU Craiova riscă să ajungă după gratii. Jason Vandelannoite este anchetat de poliție.

Fostul jucător de la CSU Craiova, în perioada 2013-2014, a fost implicat într-o bătaie într-un bar din Bruggs, Belgia.

Veste de ultimă oră! Un fost jucător de la CSU Craiova riscă să ajungă după gratii

Pe 12 decembrie 2021, Vandelannoite a fost prezent la celebra cafenea ”Cambrinus” din Philipstockstraat, Bruges.

Potrivit procurorului, lucrurile s-au schimbat când un client a dat peste fostul fotbalist profesionist.

„Inculpatul i-a aplicat prompt mai mulți pumni victimei”, a precizat Fauve Nowé. „Reacția lui a fost complet disproporționată.” În urma bătăii, victima a suferit o fractură de nas și de orbită. „A fost o violență gratuită și fără sens”, a pledat Emily De Ceuninck, avocata victimei. Ea a cerut 650 de euro despăgubiri pentru clientul său.

Jason Vandelannoite nu s-a prezentat marți la procesul său. Bărbatul din Bruges ar fi recunoscut faptele la momentul respectiv, după ce a fost confruntat cu imaginile de pe camerele de supraveghere.

Procurorul a mai făcut referire la o condamnare recentă a lui Vandelannoite în fața tribunalului penal din Kortrijk. Acolo, el a primit deja o pedeapsă efectivă de patru luni de închisoare pentru lovire și rănire intenționată, notează publicația belgiană, Nieuwsblad.

Ca tânăr jucător, Jason Vandelannoite a ajuns în prima echipă a Clubului Brugge în 2005. În același an, a fost convocat pentru prima – și ultima – dată în echipa națională a Belgiei. În aprilie 2007, a fost sancționat disciplinar de către club, iar o lună mai târziu i-a fost reziliat contractul. Ulterior, și-a încercat norocul în Turcia, Malta și România. În ultimii ani, a jucat în eșaloanele inferioare ale fotbalului belgian.

Instanța se pronunță la 28 februarie.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari