Veste cruntă primită de Anamaria Prodan. Ce probleme de sănătate ar avea impresara. Foto

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost extrem de mediatizat. După bătaia din mijlocul străzii, impresara a avut nevoie de îngrijiri medicale. A mers la Spitalul Floreasca, apoi la INML și a fost surprinsă cu o mână imobilizată și piciorul în ghips.

Se pare însă că Anamaria Prodan are și alte probleme de sănătate după ce a fost lovită de antrenor. Prietenii acesteia susțin că, din cauza căzăturii ar avea probleme cu implanturile mamare și cel din posterior.

„Mi-a dat o palmă, un pumn, l-am rugat să nu mai dea, dar nu puteam sta cu mâinile în sân. Eu nu-l mai recunosc”, a spus Anamaria Prodan pentru Realitatea.

„Ea, de fapt, a fost foarte deranjată, am înțeles de la ea, că a sărit gardul ca să vorbească cu Bebe. Bebe nu voia să vorbească cu tatăl lui. Din câte am înțeles, el a trecut pe la nașii lor, probabil că a băut. Am înțeles că a intrat în casă și nici măcar nu a sunat-o. Cred că nu s-ar fi supărat dacă ar fi sunat, dacă ar fi căutat o altă modalitate. (…) Ea a venit repede acasă și a ajuns la discuția din stradă, ea arătându-i cum i-a stricat imaginea. (…) Îi arăta toate știrile care apar și îl roagă să divorțeze”, a spus Andreas Stavarache, un apropiat al impresarei în cadrul emisiunii Acces Direct.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns și la poliție de mai multe ori. Înaintea incidentului violent, antrenorul a fost audiat după plângerea făcută de soția sa. Aceasta l-a acuzat de furt, după ce Reghecampf ar fi luat mai multe obiecte valoroase, dar și bani.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

  1. Actiunile in instanta ,plangerile facute de ea la diverse intitutii spun totul despre ea.Bebeto nu ar trebui implicat in acest scandal.Cand a fost conceput Bebeto nu a fost intrebat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari