Veste cruntă pentru Gigi Becali! FCSB şi-a aflat pedeapsa primită de la UEFA. Anunţul momentului făcut de Mihai Stoica

Veste cruntă pentru Gigi Becali! FCSB şi-a aflat pedeapsa primită de la UEFA. Anunţul momentului a fost făcut de către managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica. Echipa pregătită de către Nicolae Dică şi-a aflat pedeapsa după ce a fost judecată de către forul european.

FCSB – Viking va fi joi pe Arena Naţională, de la ora 21.30, în meciul tur al ”dublei” din play-off-ul Conference League.

Veste cruntă pentru Gigi Becali!

Echipa lui Gigi Becali şi-a aflat pedeapsa. UEFA a luat decizia să închidă ambele peluze la meciul de joi, din cauza unui steag considerat discriminatoriu afișat de suporterii FCSB-ului la partida retur cu Dunajska Streda.

Decizia forului continental a fost anunțată de Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, printr-un mesaj publicat pe contul personal de Facebook. ”Din păcate, ambele peluze vor fi închise joi”, a anunțat Mihai Stoica.

Vicecampioana este deja la a doua abatere în acest sezon după ce a fost deja pedepsită la meciul retur cu Dunajska Streda. O peluză de pe Arena Naționale a fost închisă. Totul s-a întâmplat din cauza scandărilor rasiste ale suporterilor FCSB-ului din timpul confruntării cu Saburtalo. Chiar dacă a fost o peluză închisă, FCSB a fost susținută de aproape 41.000 de spectatori la meciul retur cu Dunajska Streda, care au creat o atmosferă superbă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari