Veste cruntă pentru fotbaliștii de la FCU Craiova aflați în arest. Instanța a luat o decizie

Andrei Cătălin Albu și Jesus Eduardo Sperlea, cei doi fotbaliști ai FCU Craiova, au fost arestați preventiv, sub acuzația de tâlhărie.

Fotbaliștii au formulat contestații împotriva măsurii de arestare preventivă.

Justiția a decis în cazul jucătorilor de la FCU Craiova

Tribunalul Dolj a respins, astăzi, ca nefondate contestațiile formulate de cei doi juniori împotriva măsurii arestării preventive.

Cătălin Albu și Jesus Eduardo Sperlea sunt bănuiți că în perioada 14-16 noiembrie, prin amenințarea cu acte de violență, ar fi deposesat de sumele de bani ce le aveau asupra lor, trei minori cu vârstele cuprinse între 13 și 15 ani, toți din municipiul Craiova, a transmis IPJ Dolj.

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, în noaptea de 16/17 noiembrie, i-au identificați pe cei doi tineri bănuiți de comiterea celor trei infracțiuni, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Oprișor, județul Mehedinți și un minor de 16 ani, din municipiul Craiova.

Cei doi au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, precizează Poliția din Dolj.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari