Verdictul specialiștilor în cazul Simonei Halep! Anunț clar după ultima mișcare a româncei: ‘Este îndrăzneață’

Verdictul specialiștilor în cazul Simonei Halep, după ultima mișcare făcută de românca. Fostul lider mondial a dat în judecată compania care a produs suplimentul contaminat cu roxadustat și a cerut daune uriașe de 10 milioane de dolari.

Constănțeanca a fost audiată la TAS în perioada 7-9 februarie, iar acum așteaptă decizia finală.

Verdictul specialiștilor în cazul Simonei Halep

Simona Halep a fost suspendată 4 ani după ce a folosit un supliment contaminat cu roxadustat. Încă de când s-a aflat totul, jucătoare de tenis anunța că va da în judecată compania care a produs suplimentul și s-a ținut de cuvânt. S-a aflat că a cerut și daune în valoare de 10 milioane de euro. 

Presa internațională a reacționat imediat la aflarea veștii.

„Fanii tenisului așteptau cu nerăbdare să afle noutăți în cazul Simonei Halep. Ea a făcut recent o mișcare îndrăzneață împotriva companiei care a fabricat suplimentul pe care îl lua.

Simona Halep a dat în judecată compania.  A solicitat despăgubiri de peste 10 milioane de dolari. Ea a recunoscut că folosea Keto MCT, care a fost contaminat cu Roxadustat. Nu a avut nicio mențiune despre această substanță pe etichetă.

În timp ce vedeta tenisului continuă să lupte, rămâne de văzut dacă va fi iertată de suspendare”, au notat cei de la Essentially Sports.

„Fostul număr 1 mondial Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs un supliment nutritiv despre care crede că a dus la o suspendare de patru ani pentru dopaj, ceea ce i-ar putea pune capăt carierei.

Halep solicită daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează ca Schinoussa Superfoods, după ce a fost testată pozitiv la US Open 2022 pentru Roxadustat, un medicament folosit adesea de persoanele cu anemie”, a scris și ESPN.

Procesul a fost intentat la un tribunal din Manhattan, New York. Reprezentanții firmei Quantum nu au făcut deocamdată nicio declarație.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed