Vedeta lui Costel Gâlcă a dat verdictul! Obiectivul celor de la CSU Craiova din finalul sezonului. Laurenţiu Popescu a vorbit şi despre convocările pentru EURO 2024

Vedeta lui Costel Gâlcă a dat verdictul! Obiectivul celor de la CSU Craiova din finalul sezonului. Laurenţiu Popescu a spus clar care sunt colegii care nu trebuie să lipsească din lotul naționalei la EURO 2024.

CSU Craiova a susținut, miercuri, un antrenament deschis suporterilor. Jucătorii lui Costel Gâlcă au împărțit, la finalul antrenamentului, autografe și au făcut poze cu micii suporteri.

Laurenţiu Popescu, despre convocările pentru EURO 2024

la final de tot, Laurențiu Popescu, portarul echipei, a vorbit despre parcursul său în acest sezon dar și despre convocarea, pe care o așteaptă cu nerăbdare, la echipa națională a lui Edi Iordănescu. Totuși, Popescu este conștient că nu va exista pentru el, acum, o convocare, însă speră ca Mitriță, Screciu și Bancu să facă parte din lot.

„Cu bune cu rele, ne bucurăm că în finală am obținut un loc pre Europa. Sperăm să dăm barajul, să îl câștigăm și să obținem o calificare în Conference League.
(nr. Locul 2) Noi trebuie să facem treaba cu Sepsi, să câștigăm și de ce nu să sperăm și la o victorie a Farului, cărora le urez multă baftă.

Meciul cu Sepsi va fi un meci foarte greu. Mereu am avut meciuri grele cu Sepsi, dar sperăm că vom câștiga.

(nr. locurile de podium) Nu am crezut că se vor decide în ultima etapă, am sperat să obținem mai repede. În final sper să obținem un loc de Conference League.
Mă bucur că mi-am ținut locul de titular și să continui la fel.

(nr. Convocarea la națională) Nu știu, sperăm că, cât mai curând. Normal că îmi doresc, cine nu și-ar dori. Dar nu mă aștept să fie acum. Este foarte greu să obții acum un loc la națională.

Dintre colegii mei Bancu, Screciu, Mitriță, sunt mulți care ar merita, dar cei trei au fost cel mai des. Screciu se pregătește foarte bine la antrenamente și să sperăm că va fi apt să meargă la națională”, a declarat Laurențiu Popescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed