Vedeta lui Adrian Mititelu face pasul vieții! Imagini de senzatie cu jucătorul cotat la un milion de euro. Cine i-a ‘furat’ inima / Foto

Vestea momentului pentru fanii alb-albaștrilor! Vladislav Blănuță, atacantul în vârstă de 22 de ani, al celor de la FCU Craiova, s-a căsătorit în pauza competițională. Vedeta lui Adrian Mititelu a spus cel mai important „da” din viața sa.

Deși vacanța sa a fost periclitată de cel mai mare insucces al grupării craiovene, și anume retrogradarea din Superliga, tânărul și-a adunat toate rezervele de energie pentru a celebra cea mai importantă zi a acestui an. S-a căsătorit cu partenera de viață. Imagini de senzație cu jucătorul pe care Adrian Mititelu l-a semnat la începutul anului 2023.

Vedeta lui Adrian Mititelu a făcut pasul vieții!

Vladislav Blănuță și soția sa, Olivia, s-au cununat religios la Mănăstirea Curchi din Raionul Orhei. Cununia civilă a fost una restrânsă și s-a desfășurat în orașul Hîncești, Moldova, orașul natal al tinerei.

„Casă de piatră, Olivia și Vladislav Blănuță!”, au transmis oficialii celor de la FCU Craiova, pe rețelele de socializare.

Vladislav Blănuță, în fața unui transfer uriaș!

Atacantul oltenilor i-ar putea aduce o sumă uriașă în cont patronului formației din Bănie, Adrian Mititelu. Internaționalul U21 le-a atras atenția maghiarilor de la Ujpest. Oficialii grupării din Ungaria ar fi dispuși să ofere 500.000 de euro pentru împrumutul lui Blănuță, timp de un sezon.

Mai mult de atât, șefii celor de la Ujpest ar dori să treacă în contractul acestuia opțiunea unui transfer definitiv în vara anului 2025, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed