Vedeta din România care a dat shut-down presei sportive! Celebrul influencer rupe tăcerea. Cum l-a ‘transferat’ pe Jese Rodriguez la Dinamo

Vedeta din România care a dat shut-down presei sportive! Celebrul influencer rupe tăcerea, la scurt timp după ce a lansat marea veste. Cum l-a ”transferat”, peste noapte, pe Jese Rodriguez la Dinamo. 

”Transferul” lui Jese Rodriguez a făcut furori în Superliga! Influencer-ul român i-a pus la încercare pe jurnaliști. S-a aflat motivul din spatele farsei.

Jese Rodriguez, transfer surpriză!

Presa din România a explodat în ultima săptămână, titrând unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri alea anului!

Dinamo a fost pe cale de a da cea mai importantă lovitură pe piața transferurilor!

”Câinii” au fost cât pe ce să concretizeze colaborarea cu Jese Rodriguez, jucător spaniol, fost component în lotul celor de la Real Madrid sau Paris Saint-Germain. 

Vestea s-a răspândit nesperat de bine în presa românească, însă jurnaliștii nu au verificat informația de ajuns.

Bogdan Costăchescu, pe numele său de scenă ”Bolocan”, s-a gândit să ”fenteze” jurnaliștii și să dea startul unei controverse.

Influencer-ul român a inventat transferul lui Jese Rodriguez peste noapte, a livrat informația în mediul online în cel mai spectaculos mod, urmând ca presa să hiperbolizeze o eventuală mutare falsă a celor de la Dinamo.

Bogdan a creat un profil fals de Twitter, cont ce urma a fi deținut de Emre Cetin, jurnalist care l-ar fi ”propulsat” pe Jese în Superliga.

Clipul în care a documentat procesul ”transferului” a fost urcat pe Youtube, la scurt timp după ce mass-media a explodat.

”Presa faultează fenomenul mai mult decât sa îl ajute!”

Influencer-ul a povestit cum i-a venit ideea de a ”păcăli” presa și a vorbit despre reacțiile pe care le-a primit din partea fotbaliștilor, în exclusivitate pentru SportBull.ro.

”Am primit zeci de mesaje și 95% au fost de laudă. M-au felicitat multi fotbaliști români, scouteri, oameni care lucrează în fotbal dar și alți mulți creatori de conținut. Reacțiile la clip au fost foarte pozitive.

Este goana după conținut. Informația nu s-a verificat în detaliu, erau multe aspecte în acea postare care te-ar fi putut face să-ți pui întrebări. Ori n-au fost văzute, ori au fost ignorate tocmai pentru că un astfel de titlu ar fi fost vândut bine.

Mi se pare ca presa faultează fenomenul mai mult decât sa îl ajute. Cumva de aici a plecat și ideea acestei farse!” a spus Bolocan, pentru SportBull.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed