Vedeta de la FCSB care l-a şocat pe Mihai Stoica! Nici lui Gigi Becali nu i-a venit să creadă. E de nerecunoscut

Vedeta de la FCSB care l-a şocat pe Mihai Stoica! Nici lui Gigi Becali nu i-a venit să creadă. E de nerecunoscut pur şi simplu după ce s-a accidentat. De câteva luni este la recuperare şi va reveni pe teren în 2023.

Mihai Stoica a venit cu amănunte uluitoare despre Ovidiu Popescu. Jucătorul este în perioada de refacere după o accidentare gravă.

Vedeta de la FCSB care l-a şocat pe Mihai Stoica!

Cel pe care Gigi Becali l-a poreclit Lampard a suferit o ruptură de ligamente în vară, în partida din deplasare cu CS Mioveni, scor 1-1. Ar putea să revină pe teren în februarie 2023.

În 2018 a avut, de asemenea, o ruptură de ligamente. Problema a fost rezolvată cu ajutorul unei grefe, care a cedat și astfel fotbalistul cu profil defensiv a suportat o nouă intervenție chirurgicală.

Ovidiu Popescu a jucat în şapte partide în acest sezon pentru FCSB, în toate competiţiile.„Ovidiu a ieşit la alergare, arată excepţional, excepţional. Cam în februarie (n.red.- revine), arată perfect. Şi-a refăcut masa musculară, deci cum arată acum…Bodyguard, bodyguard, doar că trebuie să treacă o perioadă. Unii stau câte un an la aceste accidentări. Lui Ovidiu i s-a rupt grefa…dar arată impecabil, îl ajută corpul!”, a spus Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Nicolae Dică, fostul antrenor al FCSB, explica imediat după accidentare ce urmează pentru Ovidiu Popescu. „Din păcate, l-am pierdut pe Ovidiu pentru o perioadă foarte lungă. El nu poate merge în Serbia (n.red. – la vraciul Marijana Kovacevic), s-a accidentat cu Mioveni, va sta foarte mult timp. A mai trecut printr-o astfel de accidentare. Chiar am vorbit cu el, i-am explicat unele lucruri, sunt convins că se va întoarce mai puternic, pentru că este un profesionist. Cât a fost sănătos, am fost foarte mulțumit de el, de asta l-am și folosit meci de meci. Din păcate, a avut ghinion cu Mioveni”, a spus Dică la momentul respectiv.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari