Vedeta care şi-a bătut joc de propria soţie! A părăsit-o după doar 24 de zile. ‘Împăratul’ Adriano a comis-o grav / Foto

Vedeta care şi-a bătut joc de propria soţie! A părăsit-o după doar 24 de zile. ‘Împăratul’ Adriano a comis-o grav. Nu a avut răbdare nici măcar până la nuntă. Ies la iveală amănunte incredibile despre fostul mare jucător al lui Inter.

Adriano a comis-o din nou. Fostul fotbalist al lui Inter s-a căsătorit cu Micaela Mesquita, în vârstă de 25 de ani, la începutul lunii noiembrie.

Vedeta care şi-a bătut joc de propria soţie!

Căsnicia celor doi a durat însă foarte puţin. La doar 24 de zile de la cununia civilă, presa din Brazilia anunță că cei doi s-au despărțit. S-a aflat şi motivul divorţului. Cei doi au încetat să se mai urmărească pe rețelele sociale și brazilianca a șters toate pozele pe care le avea cu Adriano.

Motivul despărțirii ar fi o escapadă a lui Adriano în Penha, zona din Brazilia în care a crescut, scrie ”Extra”, conform corrieredellosport.it. Adriano ar fi mers la Vila Cruzeiro pentru a urmări, alături de mai mulți prieteni, meciul dintre Brazilia și Elveția de la Cupa Mondială. Meciul lui Adriano a avut prelungiri. A revenit acasă două zile mai târziu.

Sursa citată scrie că Adriano nu a informat-o pe soția sa că va sta mai mult timp plecat. Când a revenit acasă, cei doi s-au certat și au decis să se despartă.

Adriano și Micaela Mesquita urmau să facă o petrecere de nuntă în următoarele zile, la care să participe familiile și prietenii foarte apropiați. Cei doi au fost, însă, nevoiți să-și anunțe apropiații că petrecerea nu va mai avea loc.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari