Valuri în deșert cu Miss Croația! De ce au fotografiat-o spectatorii qatarezi? S-a aflat acum, motivul e total neașteptat

Miss Croația, Ivana Knoll, a fost luată la ochi din nou la Cupa Mondială din Qatar. Frumoasa și apetisanta susținătoare a lui Modric și compania a ajuns în centrul atenției din cauza ținutelor provocatoare care i-au șocat pe spectatorii locali.

Asta s-a întâmplat și la meciul cu Maroc, scor 0-0, când Ivana a apărut iar în tribune într-o ținută mult prea sumară pentru qatarezi.

Ivana Knoll
Sursa FOTO: Instagram@Ivana Knoll
Ivana Knoll
Sursa FOTO: Ivana Knoll@Instagram

Mai mulți spectatori îmbrăcați în ținută tradițională au fost surprinși în timp ce o fotografiau pe Miss Croația pe scările stadionului Al Bayt, iar poza a devenit virală.

Mohammed Hassan Al-Jefairi, un antreprenor local, a lămurit însă enigma pozelor făcute Ivanei de către fanii locali.

sursa: Twitter

„În caz că vă interesează, o pozau pentru că nu erau de acord cu felul în care ea s-a îmbrăcat, nu pentru că le plăcea cum arată. S-a afișat într-un mod care nu se potrivește cu cultura din țara noastră.

Orice cetățean qatarez vă poate confirma acest lucru. O fotografiau probabil pentru a face o plângere împotriva acesteia”, a scris Mohammed Hassan Al-Jefairi pe contul personal de Twitter, potrivit Sport Bible.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

  1. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place. Cei care zic ca nu le place , ori mint , ori nu sunt in stare sa se ridice la nivelul simtamintelor lui Dumnezeu ceeace ii plaseaza in zona fiintelor cu mari deficiente !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari