Valentin Mihăilă surprinde pe toată lumea! Ce s-a întâmplat înaintea meciului cu Ucraina. Edi Iordănescu a rămas mască

Valentin Mihăilă surprinde pe toată lumea cu evoluțiile sale impecabile! Ce s-a întâmplat cu jucătorul chiar înaintea meciului cu Ucraina. Selecționerul Edi Iordănescu a rămas surprins de performanțele tricolorului la echipă națională.

Valentin Mihăilă, jucătorul celor de la Parma este unul dintre cei mai rapizi jucători din fotbalul românesc. Acesta a marcat cele două goluri împotriva Elveției, care au fost decisive pentru calificarea României la EURO 2024.

Valentin Mihăilă suprinde!

Atacantul Parmei a dezvăluit într-un interviu care a fost cea mai mare viteză atinsă de el, dar a vorbit și cum a marcat cele două goluri din partida cu Elveția.

Valentin Mihăilă a fost poreclit ”Gareth Bale din Bănie” în perioada în care a jucat la CSU Craiova. Jucătorul și-a îmbunătățit strategia de alergare de când evoluează la Parma, iar acum susține că poate să fie și mai rapid.

”Viteza maximă pe care am prins-o a fost într-o partidă cu Cremonese, în minutul 92 și a fost de 37 km/h”, a spus Mihăilă într-un interviu difuzat de site-ul oficial al FRF.

Mihăilă a fost unul dintre oamenii decisivi ai naționalei României din campania de calificare la Campionatul European din Germania. ”Tricolorii” erau conduși cu 2-0, iar după ce a intrat pe teren în repriza secundă, a reușit să egaleze prin golurile din minutele 89 și 90+2.

”L-am văzut pe Moruțan cum a preluat mingea, s-a uitat în partea respectivă și m-am gândit că poate să dea o pasă decisivă. El încearcă mereu aceste schimbări și la antrenamente. Eu am strigat la el, dar nu cred că m-a auzit. Conexiunea dintre noi a funcționat…

Eram la aproape 20 de metri, am intrat în careu și eram la aproape șase sau șapte metri. Eu am accelerat și am prins-o bine. Cu piciorul mai puțin bun lovesc cu latul, iar atunci dau bine. A fost din instinct nu m-am uitat la portar”, a dezvăluit Mihăilă cum a marcat primul gol.

La a doua reușită jucătorul s-a accidentat în momentul în care a alergat, dar a continuat faza și a marcat.

”Pușcaș i-a dat-o lui Moruțan, iar el mi-a pasat-o după ce a făcut un dribling. Eu am accelerat și am dat gol. Când am făcut prima rupere de ritm am simțit că m-am accidentat. M-a durut foarte tare, dar a fost bine că a fost în față, dacă era în spate nu aș mai fi putut să alerg”, a mai afirmat Mihăilă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed