Văduva lui Kobe Bryant trăiește un adevărat coșmar. De ce se teme soția fostului baschetbalist

Vanessa Bryant a acuzat mai mulți polițiști de nerespectarea vieții private după moartea soțului și a fiicei sale. Văduva legendarului baschetbalist decedat în 2020 s-a prezentat vineri la tribunal, aceasta având o înfățișare în procesul pe care l-a deschis contra departamentului Los Angeles County Sheriff.

Vanessa Bryant a declarat în fața magistraților că a fost devastată când a aflat că salvatorii au făcut fotografii la locul prăbuşirii elicopterului în care soţul, fiica ei şi alte şapte persoane şi-au pierdut viaţa. Femeia se teme ca fotografiile să nu apară în mediul online.

„Este precum Covid-19. Odată ce se răspândeşte, nu îl poţi opri. Îmi aduc aminte că nu am vrut să reacționez deoarece fetele erau în cameră. Mi-am spus că nu pot să fac asta. Am ieșit din casă și am mers mai departe pentru ca fetele să nu mă vadă.

Îmi venea doar să alerg și să urlu. Nu puteam să scap de senzația din corp. Nu puteam să scap de ce simțeam. Trăiesc în fiecare zi cu frica aceasta că sunt pe social media și că vor apărea fotografiile”, a declarat văduva lui Kobe Bryant.

Vanessa Bryant a cerut despăgubiri

Vanessa Bryant spune că a suferit o traumă emoţională când a aflat că poliţia şi pompierii din Los Angeles au fotografiat locul accidentului şi victimele. Ea solicită despăgubiri din partea comitatului Los Angeles. Suma exactă nu a fost dezvăluită, relatează AFP.
Plângerea sa a fost asociată cu cea a lui Chris Chester, a cărui soţie şi fiică de treisprezece ani au murit şi ele în accident.

De partea cealaltă, avocatul oficialităţilor din Los Angeles spune că autorităţile „au lucrat neobosit pentru a păstra aceste fotografii ale locului accidentului în afara domeniului public”.

Alte familii ale victimelor au primit anul trecut despăgubiri de 2,5 milioane de dolari în acelaşi caz.

Kobe și Vanessa Bryant ar fi aniversat 21 de ani de căsătorie dacă fostul star din NBA nu ar fi murit în cumplitul accident care a avut loc pe 26 ianuarie 2020, la Calabasas, în sudul Californiei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari