Ungurii, implicați într-un scandal uriaș! Jignirile sunt fără precedent la adresa lui Viktor Orban: ‘Un gunoi’

Scandal fără precedent. Jozsef Szabo (82 de ani), fostul antrenor și jucător de fotbal ucrainean, etnic maghiar, l-a făcut praf pe Viktor Orban. Acesta este nemulțumit pentru că prim-ministrul din Ungaria sprijină Rusia în contextul războiului din Ucraina.

Orban a susținut ridicarea sancțiunilor impuse Moscovei, fapt ce i-a atras criticile liderilor europeni.

Jozsef Szabo a folosit cuvinte extrem de dure la adresa politicianului într-un interviu oferit celor de la FanDay.

„Uitați-vă ce au făcut rușii în Bucha, în Izium. Cum este posibil așa ceva? Sunt nebuni! Iar acest maghiar, Orban…

În primele luni ale războiului, m-am pronunțat împotriva lui Orban într-un interviu, atunci când a spus că atrocitățile din Bucha au fost înscenate. Ei bine, este un gunoi, un țigan nenorocit care îl pupă în fund pe Putin.

Dă, Doamne, ca Ungaria să fie scoasă din Uniunea Europeană! Încă susțin politica Rusiei, spun că rușii ne-ar putea captura în două zile dacă ar vrea. Cine sunteți voi să spuneți asta? Lumea întreagă ține partea Ucrainei, deoarece vede că acțiunile Rusiei sunt greșite.

De ce o sprijină Ungaria pe Rusia? Pentru că pot obține gaz la un preț mic, iar Orban este teribil de corupt. Alt motiv este că Orban era sigur că Rusia ne-ar învinge și i-ar oferi Ungariei Transcarpatia”, a declarat fostul antrenor.

Cine este Jozsef Szabo

Jozsef Szabo s-a născut la Ujhorod. De-a lungul carierei a jucat la Dinamo Kiev, Zorya Luhansk, Spartak Ujhorod sau Dinamo Moscova. A îmbrăcat și tricoul fostei naționale a URSS. Ca antrenor a stat o perioadă lungă pe banca celor de la Dinamo Kiev. De asemenea, a pregătit și naționala Ungariei.

În urmă cu câteva luni, fostul antrenor povestea că nu va uita niciodată perioada în care a jucat pentru URSS. Atunci rușii îi spuneau „fascist”, pentru că tatăl său luptase în Al Doilea Război Mondial în armata regală a Ungariei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari