Ungurii au tupeu! Ce au spus după barajul de menţinere în Superliga. Umilinţă pentru cei de la Dinamo

Ungurii au tupeu și nu ezită să facă atace! Ce au spus după barajul de menţinere în Superliga despre echipa adversă. Umilinţă pentru cei de la Dinamo care nu au arătat cea mai bună formă.

Dinamoviștii au rămas în Superliga după ce au câștigat barajul împotriva celor de la Csikszereda. În primul tur ”câinii” s-au impus cu 2-0, urmând ca în retur meciul să se termine la egalitate 0-0.

Dinamo rămâne în Superliga!

Jocul modest din returul de la Miercurea Ciuc le-a dat ocazia ungurilor să-i „facă praf” pe jucătorii pregătiți de Zeljko Kopic. Csikszereda nu a profitat de marile ocazii avute și a rămas încă un an în Liga 2.

„Dinamo – Csikszereda nu s-a terminat cu o victorie. Dar, datorită victoriei din tur, Dinamo a rămas în prima divizie din România. Se auzea că vor fi 10.000 de fani ai lui Dinamo la Miercurea Ciuc, dar a fost o mare exagerare. Aproximativ 150 de fani dinamoviști au asistat la meci de pe stadion.

Superioritatea gazdelor s-a simțit și în teren, Csikszereda a fost un oponent de seamă pentru echipa cu 18 titluri în Liga 1. Csikszereda a avut cea mai frumoasă fază din prima repriză, când Jebari a trimis o bombă în vinclu. Dar a fost ofsaid. Apoi, jucătorul de la FK s-a accidentat. Babati a avut și el o ocazie mare, a trimis la câțiva centimetri pe lângă bară, după ce îl bătuse pe portarul lui Dinamo.

După pauză, atacanții oaspeți nu au existat pe teren, mingea a fost doar la FK, șuturile s-au îndreptat doar spre poarta bucureștenilor. Anderson, Csuros și Nagy au fost blocați de Golubovic, iar Babati și Makrai au ratat din apropiere.

Dinamo și-a apărat teritorul tot meciul, iar FK Csikszereda a rămas în al doilea eșalon pentru încă un an”, au scris maghiarii de la Nemzeti Sport.

Dinamoviștii au reușit să scape de retrogradare după un sezon început groaznic. Nimeni nu  le mai dădea şanse de salvare în pauza de iarnă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed