Ungurii au întrecut orice limită! Ce a putut să facă un ministru din Guvern, la finalul meciului? Imaginile sunt absolut şocante / Foto

Ungurii au întrecut orice limită! S-a aflat ce a putut să facă un ministru din Guvern, la finalul unui meci. Imaginile sunt absolut şocante şi vor stârni un nou scandal uriaş în acest sport.

Un ministru din Guvernul României a reuşit să se dea, din nou, în spectacol. Şi de această dată, tot pe terenul de hochei. A făcut un gest incredibil pentru un demnitar al statului român la un eveniment sportiv.

Ungurii au întrecut orice limită!

Este vorba despre ministrul Mediului din România, Tanczos Barna. Acesta a făcut la fel ca jucătorii de la Sport Club Miercurea Ciuc. Jucătorii ciucani şi-au făcut deja un obicei din a îngenunchea în timp ce suporterii cântă aşa zisul Imn al Secuilor. Acum şi ministrul a făcut acelaşi gest absolut şocant.

Tanczos Barna nu s-a mai putut abţine. La finalul partidei de pe gheața patinoarului „Vakar Lajos”, care a fost şi finala Cupei României, demnitarul a îngenuncheat. Era extrem de fericit după ce Sport Club a învins-o pe Steaua, cu scorul de 5-0.

Un membru al Parlamentului României, Dan Tănasă, a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie care a surprins exact momentul. Reprezentantul Guvernului României stă în genunchi în timp ce ascultă respectivul aşa zis imn.

„Aseară la Miercurea Ciuc s-a jucat finala Cupei României la hochei între echipa locală și Steaua București. Cel care stă în genunchi alături de echipa locală e ministrul Tánczos Barna, membru în Guvernul României.

La finalul meciului, echipa locală a îngenuncheat când s-a cântat imnul așa-zisului ținut secuiesc. La fel a făcut și ministrul UDMR din Guvernul României. Același ministru care nu participă niciodată la Ziua Națională, Ziua imnului sau Ziua Drapelului”, a comentat Dan Tănasă gestul pe contul de Facebook.

Secretarul general al Federației Române de Hochei, Alexandru Nistor, a refuzat să asiste la acest moment. „După ce am înmânat trofeul echipei câstigătoare am preferat să părăsesc gheața. Știam ce va urma, motiv pentru care nu am dorit să asist la acest spectacol folcloric-coregrafic al ciucanilor”, a precizat Nistor, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Dueluri șoc în grupele Cupei României. Rapid-CFR, sau Dinamo-FCU Craiova printre capetele de afiș

În noul sezon, Cupa României are un nou format,...

Gigi Becali a lăsat mască pe toată lumea! Ce a putut să spună după moartea lui Alexandru Arșinel: „Ce pierdere, tată?”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a reacționat după aflarea decesului...

Trădarea secolului în Liga 1: fost campion cu FCSB în discuții cu Dinamo

Fostul internațional, Florin Gardoș a recunoscut că a fost...

Ioan Becali a făcut instrucție cu Tavi Popescu, după forma slabă din ultima vreme: `A apărut gustul banilor`

Impresarul Ioan Becali a discutat despre forma slabă în...

Parteneri
Recomandari