Un nou scandal la Dinamo! Fanii acţionari au ieşit la atac. Ce i-au făcut lui Răzvan Zăvăleanu

Un nou scandal la Dinamo! Fanii acţionari ai echipei din Ştefan cel Mare au ieşit la atac. S-a aflat ce i-au făcut lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei. Sunt din nou tensiuni la echipă.

Fanii lui Dinamo au contestat la tribunal decizia administratorului judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu.

Un nou scandal la Dinamo!

Oficialul echipei din Ştefan cel Mare i-a achitat fostului antrenor Dario Bonetti suma de 48.000 de euro. A fost vorba despre opt salarii restante din perioada septembrie 2021 – mai 2022. Plus 1.567 de lei, contravaloarea biletelor de avion, conform gsp.ro.

Decizia i-a nemulţumit pe fanii lui Dinamo. Acceştia au ajuns la tribunal. Solicită judecătorului sindic respingerea cererii de plată formulată de Dario Bonetti ca fiind neîntemeiată.

Acționarul minoritar susține că suma pretinsă de Dario Bonetti este nedovedită și nemeritată. „Este de la sine înțeles că indiferent modul în care a fost demis dl. Bonetti, efectele contractului de activitate sportivă au încetat, iar o revenire acestei decizii este inaplicabilă.

Mai mult decât atât, trebuie menționat faptul că administratorul judiciar nu a avut în vedere prevederile art. 2, lit. d) din Contractul de activitate sportivă încheiat între părți. Dario Bonetti a fost absent nemotivat de la pregătirile echipei mai bine de o săptămână. Trebuie menționat faptul că rezilierea putea fi făcută de către Dinamo 1948 fără nici măcar a comunica o notificare în acest sens.

Nu putem admite că antrenorul ar putea beneficia de remunerațiile până la finalul contractului din moment ce acesta a fost denunțat de către Dinamo 1948 în conformitate cu prevederile contractului încheiat între părți”, se arată în contestația APCH, conform sursei citate.

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere. Are datorii uriaşe, de 8 milioane de euro, iar lipsa banilor ar putea duce către faliment. Şi sportiv, câinii stau rău. Sunt în subsolul clasamentului ligii secunde.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari