Un nou scandal la Cupa Mondială din Qatar! Sportiva celebră care i-a înnebunit pe fani: ‘Imaginea asta e ilegală în Qatar’ / Foto

Un nou scandal la Cupa Mondială din Qatar! Sportiva celebră care i-a înnebunit pe fani iese din nou la rampă. De această dată, Paige Spiranac s-a decis să încalce şi regulile. Cea mai frumoasă sportivă din lume şi-a ales favorita turneului final.

Paige Spiranac iese la rampă şi face dezvăluiri complete. Celebra fostă jucătoare de golf a pozat în tricoul Angliei.

Un nou scandal la Cupa Mondială din Qatar!

Paige Spiranac a vrut să îi enerveze pe cei din Qatar. E foarte decoltată, dar pozează şi cu berea interzisă la Cupa Mondială 2022. Fanii au comentat amuzați: „Așa ceva ar fi ilegal în Qatar”.

În mai multe sesiuni de „întrebări și răspunsuri” cu fanii pe Instagram, Paige Spiranac a fost foarte deschisă. Fosta jucătoare de golf transformată în influencer, a primit unele întrebări picante.

 

 

 

 

Vedeta a fost căsătorită, dar a divorțat. Fanii au vrut să afle mai multe. „Da, am fost măritată. Și am divorțat. Încă mestec această experiență de viață”, a spus bomba sexy. A mai explicat că „am jucat împotriva unor mari nume din golf. Dar favoritul meu este Darren Clarke, o legendă și un tip foarte carismatic și plăcut”.

O altă întrebare cu tentă, primită la o altă conversație cu fanii, a fost luată în râs de Paige. „Ce mărime preferi?”, a fost curiozitatea unui fan, dar Paige a evitat elegant capcana: „Ce ciudat e să mă întrebi ce mărime prefer la pantofi. Port 7.5 (mărimea 41)”, a explicat fosta jucătoare de golf, pe Instagram.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari