Un fost tricolor pune tunurile pe fotbaliștii naționalei: `Au fost cam mulți selecționeri și toți au avut aceleași probleme. Problema e la jucători!`

România trece prin cea mai neagră perioadă din ultimii ani. O singură victorie în 7 meciuri în acest an și în plus poate retrograda în a treia grupă valorică a Ligii Națiunilor, alături de echipe precum Feroe sau Luxemburg, dacă termina competiția pe ultimul loc, acolo unde este acum.

Dar dacă alți foști internaționali cu greutate le cere federalilor ori să plece toți, ori să-l dea afară pe Edward Iordănescu, Iosif Rotariu a identificat altundeva problema, nu la selecționer.

„Nu mi-a lăsat o impresie pozitivă echipa națională (n.r. – în meciul cu Finlanda). Am văzut cam același joc din ultima perioadă, cu jucători care nu-și asumă mari responsabilități.
Au avut o posesie mai bună, dar n-a fost cu progresie. Jucătorii cer mingea doar la picior, nu și în adâncime. Asta e o meteahnă a fotbalului românesc!

Nu cred că a fost o problemă de atitudine, dar trebuie să vezi dacă și ce pot anumiți jucători. Cred că atât putem în acest moment! Nu am remarcat niciun jucător.

Aștept mai mult de la echipa națională, dar după cum se întrevede nu prea văd cum, în viitorul apropiat. Sunt cam aceiași jucători convocați, randamentul lor este același. În primul rând, e vorba de valoare.

Au fost cam mulți selecționeri în ultima perioadă și toți au avut aceleași probleme. Cred că problema e la jucători. E foarte bine dacă Edi Iordănescu primește încredere.

Cred că ar trebui făcute niște schimbări, un sistem care să se plieze pe fotbalul românesc. Cred că ar trebui un 4-2-3-1, cu Ianis Hagi în spatele vârfului”, a spus Iosif Rotariu, la Digi Sport Special.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari