Un fost mare stelist dă notă maximă transferului lui Sorescu la FCSB: `E un câștig, nu e un pas înapoi!`

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB s-a făcut. Roș-albaștrii au ajuns, în sfârșit, la un acord cu cei de la Rakow în privința fostului dinamovist. Cel puțin s-a dedus după anunțul făcut de Mihai Stoica pe pagina lui de Facebook. ”Avem acum și numărul 22”, a scris, misterios, Meme, dar Sorescu a jucat la Dinamo și la Rakow cu numărul 22.

Părerile sunt împărțite vis-a-vis de revenirea lui Sorescu în Liga I. Dar fostul președinte de la FCSB, Helmut Duckadam, este ferm. Venirea lui Sorescu este un câștig pentru vicecampioană. ”Eroul de la Sevilla” este convins că nici pentru fotbalist mișcarea nu reprezintă în pas în spate în carieră.

 

Duckadam crede că Sorescu va juca fundaș dreapta.”E un câștig pentru FCSB venirea lui Sorescu. Nu cred că este un pas înapoi, deși ne dorim ca jucătorii care pleacă în străinătate să rămână acolo sau să ajungă și mai sus la alte echipe. Cred că va juca fundaș dreapta. La mijloc, FCSB e acoperită, deci cred că ar aduce un plus ca fundaș dreapta”, a spus Helmut Duckdam la emisiune Fotbal Club de la Digi Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari