Un fost jucător de la CSU Craiova, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între Răzvan Popa și Devis Mangia

Un scandal uriaș a zguduit fotbalul românesc și nu numai. Devis Mangia, fost antrenor la CSU Craiova, este acuzat de hărțuire sexuală.

Doi jucători din naționala Maltei l-au acuzat pe antrenor de comportament inadecvat, iar acesta a fost suspendat din funcția de selecționer, iar acum este cercetat de poliție.

Se pare că antrenorul a avut un comportament asemănător și în perioada în care o antrena pe CSU Craiova. Mama fostului fotbalist Răzvan Popa a făcut acuze grave și a povestit momentele cumplite prin care a trecut fiul său.

Florin Gardoș, jucător care a fost și el în acea perioadă la echipa din Bănie, spune că a auzit tot felul de zvonuri în vestiar despre Mangia și Răzvan Popa, dar nu a crezut că se poate întâmpla așa ceva.

Gardoș a declarat că jucătorii oltenilor glumeau pe seama acestui subiect în vestiar, dar Popa încerca mereu să pară indiferent.

”Ideea a fost că la început se făceau glume în vestiar vizavi de Mangia și de Răzvan Popa. Circulau niște zvonuri. Eu nu am crezut, credeam că sunt glume. Erau zvonuri despre Popa că a fost chemat de Mangia să se întâlnească.

Răzvan Popa avea o barieră. În vestiar nu lași lumea să facă mișto de tine. Încerca să glumească, nu se supăra. Făcea și el o glumă cu acel jucător care făcea miștouri”, a spus Florin Gardoș la Digi Sport.

Când a realizat Gardoș faptul că zvonurile ar putea să fie adevărate

O întâmplare l-a făcut însă pe fostul fotbalist să realizeze că zvonurile ar putea să fie adevărate.

”Au fost câteva semnale de alarmă pentru mine. Am jucat la acel meci în care Popa și-a pierdut omul din marcaj și a greșit și la celălalt gol.

Mangia l-a strâns de gât în vestiar. Era foarte nervos, s-a strâns lumea să îl calmeze. Mi s-a părut un semnal că nu e în regulă. Am fost trimis la echipa a doua. Îmi doream să plece.

M-am întâlnit cu Răzvan Popa și mi-a spus: ’Cred că îl dau în judecată’. Nu l-am întrebat ce s-a întâmplat, dar mi-am dat seama că a fost ceva grav. Se mai vorbea de cineva din staff, dar nu știu despre cine. Erau zvonuri, nu știam nimic concret. Era din staff-ul lui de italieni”, a mai declarat Florin Gardoș la emisiunea Fotbal Club.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cristiano Ronaldo a dat ordin. Ce se întâmplă la casa portughezului din Manchester

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Picătura...

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru româncă. S-a aflat în plin scandal de dopaj

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed