Un fost internațional român și-a dus partenera într-un loc de vis. Imagini incendiare cu fosta prezentatoare / Foto

Gabi Popescu și Crina Abrudan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Fosta prezentatoare a împlinit în urmă cu câteva zile 45 de ani și a petrecut într-un decor de vis, în Maldive.

Soția lui Gabi Popescu arată fenomenal. Aceasta nu a ezitat să posteze pe Instagram o mulțime de fotografii în costum de baie. 

Cum a reușit Crina Abrudan să arate fabulos

Crina Abrudan povestea la finalul anului trecut că a trecut printr-o schimbare fizică incredibilă. A muncit extrem de mult pentru a avea un corp perfect. Soția fostului fotbalist a apelat la o dietă care a făcut minuni în 6 luni.

Mi-am făcut curat în farfurie și în frigider. Adică în alimentație. Cu toate că nu mi-am propus vreodată și nici nu m-aș fi crezut în stare. Eram gurmandă și mâncam orice, pentru că nu mă îngrășam și am avut analizele perfecte, cu toate lucrurile nesănătoase mâncate.

De la începutul anului am renunțat în mare parte la zahăr si la prăjeli. M-am gândit că poate totuși soțul meu are dreptate când îmi spune ca mănânc prea mult zahăr.

Apoi la grăsimi am renunțat din Postul Paștelui când pentru prima dată am încercat mâncăruri/produse vegane. Dulciurile au rămas în meniu, nu am renunțat la înghețata sau ciocolată doar că nu le mai mănânc decât dacă sunt fără zahăr și grăsimi.

Carnea a ieșit încet din alimentație și habar nu am de ce, ca nu a fost cu intenție.

Și fără să îmi fi făcut un scop din asta, sfârșitul lui 2022 mă găsește aproape vegană. Într-un interval de șase luni, fără a face mai mult sport, fără a da jos kilograme pentru că nu am slăbit, kilogramele sunt tot 53. Nu mi-am propus vreodată să fac muschi la sală, fac sport de trei ani, pentru sănătate”, este o parte din mesajul postat de Crina Abrudan, pe Instagram.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari