Un angajat al FRF face dezvăluiri uluitoare din interiorul Federației referitoare la cazul `Mangia`

Jurnalistul, Gabi Safta angajat al FRF în departamentul de Competiții pentru Juniori, face dezvăluiri în cazul Răzvan Popa, după ce mama acestuia l-a acuzat pe Devis Mangia că i-a hărțuit sexual fiul.

Marți seară, în vlogul pe care îl moderează pe pagina sa de Facebook, Gabi Safta a dezvăluit ce i-au transmis oameni din Federația Română de Fotbal despre Răzvan Popa.

Federația Română de Fotbal are propriul punct de vedere în legătura cu scandalul ”Mangia-Popa”

Cei din FRF ar fi susținut că Alexandra Popa, mama fostului fundaș, și Victor, tatăl acestuia, nu sunt persoane de încredere.

„Am urmărit-o pe doamna Alexandra, mama lui Răzvan Popa. Am urmărit cu interes. Sunt corespondentul Gazetta dello Sport în România și am urmărit tot. Am notat tot, punct cu punct, am urmărit și am tradus. Eram gata să trimit materialul.

Eu, lucrând la Federație, am tot întrebat «Cum vi se pare povestea?». Doi oameni din Federație mi-au spus că au lucrat cu Răzvan Popa și i-au cunoscut părinții. Nu vreau să spună lumea că fac notă discordantă față de restul presei, dar informația care a ajuns la mine e că nu inspiră niciun pic de încredere părinții lui Răzvan Popa. Nu pentru acest subiect, dar pentru multe altele din trecut. Așa mi-au zis oamenii care i-au cunoscut părinții.

Și acum sunt două variante. Lui Răzvan Popa, retras din fotbal, i se caută alibi. «Săracul, copilul meu, s-a nenorocit din cauza acestui subiect». Asta e o variantă.

A doua variantă e ca totul să fie adevărat. Caz în care comportamentul conducerii Craiovei este unul pe care nu aș vrea să-l cataloghez pentru că nu aș mai face niciodată emisiune. Reacția domnului Sorin Cârțu, reacția proprietarului echipei, reacția celor din club…

Mi se pare o chestiune foarte gravă. Să spui presei să trimită mail pe adresa clubului, să spui că nu comentezi asemenea mizerii… Mi se pare o batjocură la adresa presei, opinie publice, familiei Popa și a fotbalului. Să ieși târziu, după ce ți-ai pregătit un discurs, nu îmi transmite încredere”, a spus Gabi Safta în vlogul personal.

Luni, mama lui Răzvan Popa, fost jucător la CSU Craiova, a lansat acuzații șocante la adresa lui Devis Mangia.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari