Umilință totală pentru Eduard Novak! A fost făcut praf de față cu toată lumea: ‘Un șmecher care se ocupă de găinării’

Umilință totală pentru Eduard Novak! A fost făcut praf de față cu toată lumea.

Ministrul Sportului a ținut un discurs în plenul Camerei Deputaţilor pentru a răspunde acuzațiilor care i se aduc, iar deputatul USR, Cristian Brian, nu a ratat ocazia să-l atace dur.

Umilință totală pentru Eduard Novak

Eduard Novak, a fost prezent, luni, la „Ora Guvernului” organizată în plenul Camerei Deputaţilor. Acesta a dat explicații la cererea grupului parlamentar al USR.

Ministrul a răspuns acuzațiilor privind faptul că şi-a premiat tatăl sau că încasează renta viageră, deşi şi-a anunţat revenirea în activitate.

„Ministerul Sportului nu premiază pe nimeni în nume propriu. Există prevederi legislative foarte clare. Sunt mulţi sportivi cu rude de gradul 1 în staful lor. Aduc rezultate deosebite pentru ţara lor. Nu este vorba de tatăl lui Novak, ci de un antrenor emerit, cu 26 de medalii câştigate.

A fost premiat de fiecare dată de către Ministerul Sportului, Este foarte frustrant ca după toate aceste rezultate istorice pentru sportul românesc să se vrea să se şteargă. Comitetul Paralimpic stabileşte pentru fiecare în parte câte locuri au cei din staf, aşa nu înseamnă că ei nu sunt premiaţi.

În 26 martie 2021, tatăl meu a fost internat la Miercurea Ciuc, alături de bunica mea, pentru Covid. Din păcate, bunica mea nu a supravieţuit. El nu nicio şansă să participe la Jocurile Paralimpice. În ceea ce cazul meu, nu am revenit în activitate, până când un sportiv nu are legitimație nu este considerat revenit în activitate.

Când voi fi apt, mă voi legitima și voi renunța la renta viageră”, a spus Eduard Novak, luni în plenul Camerei Deputaților.

„Este o campanie de denigrare”

Novak a menţionat că se duce o campanie de denigrare a Sindicatului Naţional Sport şi Tineret împotriva sa.

„Aceste atacuri nu sunt nimic altceva decât o campanie de denigrare a SNST împotriva mea. Rolul sindicatului este să analizeze activitatea ministrului sau să reprezinte interesele salariaților? Este unealta unui grup care vrea să destabilizeze sportul și acest minister. Obiectivul nostru este sprijinirea sportului de performanță, sportul trebuie să fie o prioritate națională”, a mai spus ministrul.

Cristian Brian l-a făcut praf de față cu toată lumea

Cristian Brian susține că Eduard Novak îşi bate joc de sportivi şi nu este un ministru, ci un şmecher.

„A introdus premierea pe grad de rudenie. De ce? Pentru că poate. Îşi bate joc de sportivi. Realizările domnului ministru sunt inexistente. România nu are un ministru, ci un șmecher, unul care intervine în alegerile federaţilor.

V-aţi dat 75.000 de euro premiu când erați președinte al FR Ciclism,. Nu sunteţi ministru al Familiei, ci al Sportului, ar trebui să încuajaţi performanţa, nu şobolăneala. Ministrul intervnine doar când are chef sau politic. Are în spate o coaliţie cu majoritate de 70 la sută, ar fi putut face multe, dar se ocupă doar de găinării.

Trebuie să păzim ministerul de un individ care a luat ministerul pe persoană fizică. Trebuie să plece. Aţi ridicat nivelul atât de sus încât şi colegii de alianţă, cei de la PSD, ar putea lua lecţii de la dumneavoastră”, a declarat Brian, de la tribuna plenului Camerei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari