Umilinţă totală încasată de Gigi Becali! Patronul de la FCSB, dat de gol în direct. Antrenorul care nu va veni niciodată la vicecampioană

Umilinţă totală încasată de către Gigi Becali! Patronul de la FCSB a fost dat de gol în direct. Latifundiarul din Pipera se va înfuria când va afla acest lucruri. Unul dintre apropiaţii săi a făcut totul public.

Gigi Becali a fost ridiculizat în direct de către patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime. Acesta a spus cine este antrenorul care nu va veni niciodată la vicecampoană.

Umilinţă totală încasată de Gigi Becali!

Gigi Becali a fost umilit de prietenul său, Valeriu Iftime. Acesta a spus că milionarul nu va aduce antrenor străin la FCSB pentru că nu ştie limba engleză ca să îi spună schmbările la echipă.

Valeriu Iftime l-a ironizat pe prietenul Gigi Becali pentru implicarea acestuia la echipă. A găsit o explicaţie fabuloase pentru faptul pentru care patronul FCSB nu vrea să aducă antrenori străini.

„Nu ia antrenor străin pentru Gigi Becali nu ştie limba engleză şi nu ar şti cum să îi spună alăuia cum să facă schimbările. E greu să iei un străin dacă nu ştii să vorbeşti cu el. Nici alea 2-3 verbe pe care le învaţă un antrenor străin nu ai cum să îi explici. Ai nevoie de stare, de cuvântul care zideşte, iar aici domnul Becali se pricepe bine. Dacă iei un străin, se uită la tine ca un scaun la masă„, a spus Valeriu Iftime, conform as.ro.

Becali a spus că îl va lăsa antrenor pe interimarul Mihai Pintilii. Deşi acesta nu are dreptul să fie antrenor principal va rămâne la echipă. Va avea drept paravan un antrenor care are licenţa PRO.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Piers Morgan aruncă bomba. Ce se întâmplă cu transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Presa din toată lumea a anunțat că Ronaldo și-ar...

FCSB a dat de pământ cu CS Mioveni și a urcat pe locul 4 în Superligă

Vicecampioana României, FCSB, a făcut instrucție cu CS Mioveni...

Parteneri
Recomandari