ULUITOR! La ce nivel este Cristiano Ronaldo, are propria-i biserică în casă: `Acolo țin cenușa fiului meu și a tatălui meu!`

Cristiano Ronaldo a reușit aseară să scrie istorie în fotbalul mondial: să marcheze la cel de-al cincilea turneu final, în Portugalia – Ghana, 3-2. Și asta, după ce a avut un an extrem de greu. A intrat în conflict cu Manchester United în vară, iar zilele acestea, după ce dăduse de pământ cu antrenor, club și tot, și-a reziliat contractul.

Toate aceste frământări au avut însă la bază niște motive personale. De pildă, în vară, nu s-a prezentat la lot din cauza unor probleme de sănătate ale unuia dintre copii. După ce își pierduse fiul nou-născut în aprilie. Georgina a adus pe lume gemeni, dar doar fiica, Bella, a supraviețuit, Angel murind la naștere.

”Copiii au întrebat: unde e celălalt bebeluș?”

”Nu știi ce să faci, serios… Bineînțeles, îmi amintesc foarte bine, dar nu găsesc cuvântul care să descrie ce simțeam atunci, sunt niște sentimente nebunești… Este greu de explicat… Nu știi ce să faci, serios… Bineînțeles, îmi amintesc foarte bine, dar nu găsesc cuvântul care să descrie ce simțeam atunci, sunt niște sentimente nebunești…

Copiii au început să întrebe: unde e celălalt bebeluș? unde e celălat bebeluș? Bineînțeles, am avut o conversație cu Cristiano Jr., pentru că are 12 ani și înțelege totul, am avut această conversație, am plâns împreună…”, a povestit Cristiano Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan, interviu care a zduguit planeta.

Ronaldo a făcut o confesiune uimitoare, în acest context. Și-a construit o bisericuță în subsolul casei în care locuiește și acolo ține cenușa fiului său și ăe cea a tatălui său.

”Este ceva ce vreau să păstrez tot restul vieții mele, nu voi arunca în ocean sau în mare, le țin cu mine, nu știu dacă ai văzut, am o mică biserică jos… Ca o capelă mică, unde îmi țin tatăl și fiul.”, a dezvăluit starul Portugaliei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Piers Morgan aruncă bomba. Ce se întâmplă cu transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Presa din toată lumea a anunțat că Ronaldo și-ar...

FCSB a dat de pământ cu CS Mioveni și a urcat pe locul 4 în Superligă

Vicecampioana României, FCSB, a făcut instrucție cu CS Mioveni...

Parteneri
Recomandari