ULUITOR! Asta e Brazilia, Richarlison reușește cel mai spetaculos gol al Mondialelor

Timidă ca o fată mare în prima repriză, Brazilia lui Neymar, Vinicius Junior sau Rafinha s-a jucat doar puțin cu ceilalți ”brazilienii”, ai Europei. Doar că Serbia de astăzi n-a fost decât fantoma tehnicilor fotbaliști de altădată. I-a convenit să stea la pândă și să încerce să dea lovitura din faze fixe, bazându-se pe gabaritul depășit față de fotbaliștii în miniatură, propuși de sud-americani.

Și până la pauză, doar brazilienii din tribună au candidat serios la titlul mondial în Qatar. S-au antrenat bine înainte și au colorat stadionul nu doar vizual, ci și sonor.

S-a întâmplat ceva la vestiar cu fotbaliștii. Iar golul a plutit în aer din primele minute ale părții secunde. Apoi, Alex Sandro a nimerit bara cu un șut din afara careului, în minutul 6o.

Și a venit faza în care Neymar a încercat să croșeteze în careu, Vinicius i-a suflat mingea, a tras către poartă, a respins portarul sârbul, dar până la Richarlison care a deschis scorul.

Richarlison a reușit apoi cel mai spectaculos gol al turneului: o ”jumătate” de ”foarfecă”. Și s-a dezlănțuit ”furia auriverde”, cu încă o bară în contul lui Rafinha și șuturi fără număr, în timp ce sârbii n-au avut nicio reacție. Dragan Stojkovic a părut hipnotizat, la fel și elevii săi. N-au avut niciun șut pe poartă!
S-a terminat 2-O, și de acum poate să înceapă samba. Brazilia a venit la Mondiale!

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari