„Tricolorii” vor să cucerească Germania!

La nici două luni și jumătate de la operația suferită la coloană, Eliza Samara, multipla campioană europeană și singura medaliată a României la precedentele campionate continentale individuale,  este recuperată și în formă maximă.

„Sunt aptă mie la mie! Doctorul care m-a operat mi-a zis că nu mai am niciun fel de problemă, singura problemă este la cap. Când joci aproape un an cu dureri, încă ți-e teamă ca nu cumva să te ia din senin o altă durere”, spune Eliza Samara, componentă a lotului național de senioare de tenis de masă al României.

Câștigătoare a medaliei de bronz în proba de simplu la Europeanul de anul trecut de la Varșovia, anul acesta Eliza vrea cea mai strălucitoare medalie.

„Ca orice sportiv, vreau medalia de aur, dar la mine, oricare e binevenită. La Munchen îmi doresc în primul rând să mă bucur că joc din plăcere și fără dureri”, povestește Eliza Samara.

Ovidiu Ionescu e convins că se va întoarce de la Europenele de la Munchen cu medalii. „Îmi doresc cât mai multe, acum obiectivul meu este una sau două medalii. Prioritar ar fi ca prima medalie să vină la dublu mixt și apoi totul să fie un bonus”, spune ”tricolorul”.

La fel ca și colegii ei și Bernadette Szocs așteaptă cu nerăbdare să concureze la Munchen. Frumoasă sportivă vrea să se întoarcă din Germania cu 3 medalii și spune că cele mai mari șanse le are în probele de dublu mixt, acolo unde face pereche de ani buni cu Ovidiu Ionescu și la dublu feminin.

 „Am câștigat medalii la campionatele europene cu Ovidiu, dar de data aceasta îmi doresc să nu fie locul 3, să fie medalia de aur”, anunță Bernie.

Sportivii și antrenorii care vor reprezenta România la Campionatul European de la Munchen

Sportivii și antrenorii care reprezintă România la această competiție sunt: la feminin: Eliza Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Irina Ciobanu, Tania Plăian. Antrenori: Viorel Filimon, Mihaela Steff.

La masculin: Ovidiu Ionescu, Cristian Pletea, Rareș Șipoș, Eduard Ionescu și Darius Movileanu. Antrenori: Andrei Filimon, Ionuț Seni. 

Doi dintre campionii europeni de la juniori, Eduard Ionescu și Darius Movileanu vor fi prezenți la acest campionat european de seniori.

 Sportivii români vor concura astfel:

Simplu feminin: Bernadette Szocs, Eliza Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Irina Ciobanu, Tania Plăian

Simplu masculin: Ovidiu Ionescu, Cristian Pletea, Rareș Șipoș, Eduard Ionescu, Darius Movileanu.

Dublu feminin: Bernadette Szocs/Sofia Polcanova, Adina Diaconu/Maria Xiao, Eliza Samara/Andreea Dragoman.

Dublu masculin: Ovidiu Ionescu/Alvaro Robles, Eduard Ionescu/Daniel Berzosa, Cristian Pletea/Rareș Șipoș.

Dublu mixt: Daniel Hebesohn/Eliza Samara, Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari