Trauma prin care a trecut soţia lui Cristi Borcea! Mărturia vedetei a uimit pe toată lumea. Trecutul a afectat-o enorm

Trauma prin care a trecut soţia lui Cristi Borcea! Mărturia vedetei a uimit pe toată lumea. Trecutul a afectat-o enorm. Fostul şef al lui Dinamo a fost un aventurier. Chiar el a recunoscut că şi-a înşelat cele două soţii.

Prima soţie a lui Cristi Borcea a recunoscut că a trecut prin clipe grele. A fost nevoită să divorţeze după 23 de ani de căsnicie. Asta pentru că a fost înşelată de milionar.

Trauma prin care a trecut soţia lui Cristi Borcea!

Mihaela Borcea a recunoscut cât de mult a suferit. Prima soţie a milionarului român a venit cu dezvăluiri despre cele mai dificile momente ale vieţii ei. Fostul patron al lui Dinamo a călcat strâmb atât în timpul mariajului cu Mihaela Borcea, cât şi în cel cu Alina Vidican. S-a schimbat însă total după ce s-a căsătorit cu Valentina Pelinel.

Mihaela Borcea şi-a refăcut în cele din urmă viaţa cu Sorin Rap, cel care i-a fost şofer personal. „(Reporter: Cât de mult ți-a trebuit să ai, din nou, încredere într-un bărbat?) A recâștiga încrederea a fost un proces treptat. Stabilitatea și devotamentul lui Sorin însă au contribuit la refacerea încrederii într-o relație de cuplu„, a spus Mihaela Borcea, conform unica.ro.

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea au rămas în relaţii bune. „Într-adevăr am fost căsătorită timp de 23 ani cu Cristi. Eram tineri, aveam 19 ani și un drum anevoios în care amândoi am venit cu tot ce puteam ca să ne facem un viitor. Menținerea unei relații sănătoase a implicat multă muncă, înțelegere și compromisuri acceptate reciproc. Am prioritizat comunicarea, respectul și împărtășirea responsabilităților în creșterea copiilor noștri.

Cel mai greu moment a fost divorțul. Am găsit puterea de a merge înainte prin sprijinul familiei și prietenilor, prin acceptarea schimbărilor și prin concentrarea pe propria mea dezvoltare personală„, a mai spus Mihaela.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii. Este vorba despre Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii. Este vorba despre George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed