Tragedie uriaşă în România! Vedeta care şi-a pierdut viaţa la doar 48 de ani. A fost idolul fanilor unei echipe uriaşe

Tragedie uriaşă în România! Vedeta care şi-a pierdut viaţa la doar 48 de ani. A fost idolul fanilor unei echipe uriaşe. Decesul s-a produs în urma unui stop cardio-respirator. UTA, Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc şi-a pierdut unul dintre cei mai importanţi foşti jucători.

România este în doliu după dispariţia prematură a unui fotbalist important al anilor 80. Marius Misăraş a decedat la doar 48 de ani.

Tragedie uriaşă în România!

UTA este în doliu. Marius Misăraş a fost un idol al fanilor arădeni. Era cunoscut datorită tehnicii sale încă de mic. De aceea, a primit şi porecla Zico. Acesta a evoluat la juniorii „Bătrânei Doamne” și apoi a îmbrăcat ca senior și tricoul echipei West Petrom Pecica, conform specialarad.ro.

Misăraş nu a rămas departe de fotbal nici după ce s-a retras. A fost un împătimit suporter al echipei UTA, echipă cu care practic a crescut, fiind foarte aproape de stadion, în cartierul 6 Vânători.

„Zico” avea doar 48 de ani și în ultimii ani era proprietarul unei firme de transport internațional. Şi-a pierdut viaţa după ce în urmă cu două săptămâni suferise un stop cardio-respirator.

A fost internat în spital, a trecut prin momente de cumpănă pe secția de ATI, dar apoi a fost externat. Deși părea că își revine, fostul jucător a murit după ce starea sa s-a agravat în ultimele 48 de ore, mai spune sursa citată.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari