Tragedie imensă la Cupa Mondială. Zi neagră pentru Țara Galilor. Nimic nu va mai fi la fel

Un fan al fotbalului din Țara Galilor, a murit în timp ce își urmărea favorita la Cupa Mondială din Qatar.

Kevin Davies, despre care se crede că se afla în țară împreună cu fiul și prietenii săi, a murit vineri, în aceeași zi în care Țara Galilor a pierdut în fața Iranului, într-un meci din faza grupelor, pe stadionul Ahmad bin Ali din Al Rayyan.

Tragedie mare în Țara Galilor

În vârstă de 62 de ani, din Pembrokeshire, se afla în vacanță la Doha, potrivit BBC Wales, care a relatat că fanul a murit din cauze naturale.

El nu a fost prezent la meciul Țării Galilor- Iran din grupa B.

Familiei sale îi va fi oferită asistență consulară britanică și sprijin din partea Asociației Suporterilor de Fotbal Cymru.

Grupul ”Cymru” a scris pe Twitter: „Din păcate, am pierdut unul dintre pereții roșii ieri în Qatar, sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către fiul său de aici din Doha și către familia sa din Țara Galilor. Fie ca el să se odihnească în pace”.

Noel Mooney, directorul executiv al Asociației de Fotbal din Țara Galilor, a declarat „Îmi pare atât de rău să aud că unul dintre suporterii noștri a decedat aici.

„Condoleanțele noastre se îndreaptă către familie și, bineînțeles, suntem aici pentru a sprijini cu tot ce putem.”

Un purtător de cuvânt al Biroului pentru Afaceri Externe, Commonwealth și Dezvoltare (FCDO) a declarat: „Nu am avut nici o problemă: „Sprijinim familia unui britanic care a murit în Qatar”.

Fanii galezi au călătorit în număr mare în Qatar, pentru a-și susține țara după ce s-a calificat la Cupa Mondială pentru prima dată din 1958.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari