Tragedie imensă la Cupa Mondială! A fost ucisă de un camion: `Nimic nu va mai fi la fel` / Foto

Tragedie fără margini pentru Nadia Nadim, fotbalistă cu peste 100 de selecții în naționala Danemarcei și expertul trimis de o televiziune daneză la Campionatul Mondial din Qatar.

Înaintea meciului Danemarca-Tunisia, Nadia era prezentă într-o emisiune TV, moment în care a aflat de decesul mamei sale.

Dramă imensă pentru Nadin Nadim

Fotbalista a părăsit imediat platoul emisiunii și a revenit la scurt timp cu o postare pe rețelele de socializare.

”Mama mea a fost ucisă de un camion. Se întorcea acasă de la sală. Nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt. Am pierdut cea mai importantă persoană din viața mea și s-a întâmplat pe neașteptate. Avea doar 57 de ani.

Era o războinică și a luptat în fiecare secundă pentru viața sa. Nu mi-a dat viață doar o dată, ci de două ori și sunt ceea ce sunt datorită ei. Nimic nu va mai fi la fel. Viața e incorectă și nu înțeleg de ce ea și de ce în acest mod. Te iubesc și ne vom revedea în curând”, a scris Nadia Nadim pe rețelele sociale.

Sportiva s-a născut în Afganistan, însă și-a părăsit țara natală în anul 2000, după ce talibanii i-au executat tatăl. Nadia Nadim a ajuns în Danemarca, într-o tabără de refugiați, unde și-a dezvoltat pasiunea pentru fotbal.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari