TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! Povestea care îi face pe fanii fotbalului din toată lumea să plângă, drama care l-a distrus pe Luis Enrique, antrenorul Spaniei

Spania o conduce pe Costa Rica la pauză cu 3-O și a pornit ca din tun, la Cupa Mondială din Qatar, cu Luis Enrique pa bancă. Legătură fostului catalan cu echipa națională a devenit una specială, iar fanii ”Furiei Roja” îl apreciază într-un mod deosebit pe Enrique. L-au susținut pe selecționer mai ales în cele mai crunte momente ale vieții lui.

Luis Enrique a trecut printr-o tragedie în urmă cu 3 ani: fiica lui Xana, a murit la vârsta de 9 ani în august 2019, răpusă de un cancer osos galopant. Ca să fie alături de fata lui în lupta ei cu teribila maladie, antrenorul s-a retras temporar de la națională, chiar înainte de un meci cu România.

Partida dintre România şi Spania, de pe Arena Naţională de pe 5 septembrie 2019 a fost precedată de un minut de reculegere în memoria Xanei, iar fotbaliștii au purtat banderole negre.

Vestea că fata lui s-a stins din viață a dat-o chiar Luis Enrique pe rețelele de socializare, pe 28 august 2019. „Fiica noastră, Xana, a plecat dintre noi în această după-amiază. Vă mulţumesc pentru toate gesturile de afecţiune pe care ni le-aţi arătat în aceste luni, pentru discreţia şi înţelegerea de care aţi dat dovadă.

Ţin să le mulţumesc şi medicilor de la spitalele San Joan de Deu şi Sant Pau pentru dedicaţia şi profesionalismul doctorilor şi asistentelor.
Ne va fi foarte dor de tine, Xana, dar ne vom aminti de tine în fiecare din zilele vieţilor noastre, sperând că în viitor ne vom întâlni din nou. Vei fi steaua care ne va ghida familia.
Odihneşte-te în pace, Xanita”, a fost mesajul sfâşietor al antrenorului.

Care după perioada de doliu a revenit la naționala Spaniei cu care a fost prezent, apoi, la Euro 2020.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari