Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă la doar 9 ani. S-a întâmplat în timpul unui antrenament

Tragedie cumplită în sport!. Un pilot s-a stins din viaţă la doar 9 ani. Accidentul cumplit a avut loc în timpul unui antrenament pentru o competiţie de juniori din Brazilia, potrivit BBC.

Lorenzo Somaschini concura pentru Honda Junior Cup, una dintre cele mai mari competiţii pentru tineri din regiune, când a suferit un accident pe circuitul Interlagos din Sao Paulo.

Lorenzo Somaschini a murit la doar 9 ani

Pilotul argentinian de motociclism, în vârstă de doar nouă ani, a murit după ce a suferit răni grave într-un accident în timpul unei sesiuni de antrenament.

Lorenzo Somaschini concura vineri în timpul antrenamentelor libere pentru Honda Junior Cup, una dintre cele mai mari competiţii pentru tineri din regiune, când a suferit un accident pe circuitul Interlagos din Sao Paulo.

Somaschini, din Rosario, a fost transportat la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde a murit luni. A primit imediat îngrijiri medicale şi a fost iniţial stabilizat. Starea sa s-a înrăutăţit apoi a fost mutat la terapie intensivă sâmbătă.

„Toţi cei din echipa SuperBike Brazil sunt consternaţi de ceea ce s-a întâmplat. Ne exprimăm sincerele noastre regrete faţă de toată familia şi prietenii lui Lorenzo”, au precizat organizatorii.

Pilotul junior avea numărul 99 pe motocicleta sa, în semn de omagiu pentru triplul campion mondial de MotoGP Jorge Lorenzo, potrivit news.ro.

Junior Honda Cup este un eveniment pentru piloţii cu vârste cuprinse între opt şi 16 ani.   Motocicletele sunt modificate cu pedale şi ghidon special. Pot atinge viteze de până la 100 km pe oră.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed