Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viață un fotbalist legendar. A scris istorie în tricoul lui Liverpool

Tragedie cumplită în vestiarul lui Liverpool! S-a stins subit din viață un dublu câștigător de Champions League, când nimeni nu se aștepta. Fundașul central a scris istorie în tricoul englezilor.

Larry Lloyd, fost fundaș central la Liverpool, a plecat din această lume joi, la vârsta de 75 de ani! 

A scris istorie în tricoul lui Liverpool!

Larry Lloyd, câștigător al Cupei UEFA cu Liverpool (1973) și dublu deținător al Cupei Campionilor Europeni Nottingham Forest (1979, 1980), s-a stins din viață în decursul zilei de joi, 28 martie.

Fostul fundaș a fost integralist în toate cele trei partide de finală din cupele europene câștigate. A strălucit în Liverpool – Borussia Monchengladbach, 3-0 (când a și marcat un gol) și 0-2 (tur-retur), Nottingham Forest – Malmo FF 1-0 și Nottingham Forest – Hamburger SV 1-0.

Când a câștigat Cupa UEFA și titlul de campion al Angliei alături de ”cormorani”, în anul 1972-1973, LLoyd a fost integralist pe parcursul tuturor celor 54 de partide disputate în cadrul competiției interne și în cupele europene.

Englezul a evoluat în tricoul celor de la Bristol Rovers, Liverpool, Coventry City, Nottingham Forest și Wigan Athletic, între anii 1971-1980.

S-a retras din activitate în anul 1983.

Sub funcția de antrenor principal, Larry le-a pregătit pe Wigan Athletic și Notts County.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed