Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 20 de ani. Nenorocirea s-a întâmplat chiar pe teren

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 20 de ani. Nenorocirea s-a întâmplat chiar pe teren în ultima zi a anului 2023.

Un fotbalist s-a stins din viață după ce a suferit un infarct. A fost dus de urgență la spital, dar medicii nu au putut să-l salveze.

Tragedie cumplită în fotbal

Pedro Banga, care evolua pe postul de mijlocaș defensiv pentru echipa secundă a celor de la Maritimo Funchal, a murit, la doar 20 de ani. Fotbalistul a făcut infarct în timp ce se distra alături de câțiva prieteni la o miuță.

Marca anunță că cumplita tragedie a avut loc în orașul natal al lui Pedro Banga, Cabinda, capitala Angolei. Cei de la Maritimo au emis un comunicat de presă după tragedie.

„Club Sport Maritimo își exprimă cel mai profund regret față de moartea lui Pedro Banga, fost jucător al echipei. Președintele Carlos Andre Gomes și Consiliul lui își exprimă cele mai profunde condoleanțe față de întreaga familie și de prietenii acestui”, au transmis oficialii clubului din Portugalia”.

Banga a jucat pentru naționala Angolei în mai multe meciuri de copii și juniori. În 2019, a fost prezent la Cupa Mondială U17. La Maritimo Funchal  juca la echipa U23, și a fost prezent la 16 meciuri. Mijlocașul a ajuns în Portugalia în în septembrie 2022 din Africa de Sud, de la Mamelodi Sundown. Anul trecut a fost promovat la echipa U23.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed