Tragedie cumplită în fotbal! A fost ucis după o bătaie generală. Nu a avut nicio şansă

Tragedie cumplită în fotbal! A fost ucis după o bătaie generală. Nu a avut nicio şansă. Clibe horror petrecute pe străzi, după un meci important. A fost un adevărat măcel după confruntările dintre suporteri.

Tragedie cumplită în Brazilia. O persoană a decedat şi alte două au fost rănite, la Belo Horizonte, în Brazilia. Totul s-a întâmplat după o confruntare între suporterii ultras al echipelor Atletico Mineiro şi Cruzeiro.

Tragedie cumplită în fotbal!

Tragedia a avut loc înaintea meciurilor Atletico Mineiro – Ipatinga şi Cruzeiro – Uberlandia, programate în cadrul unui turneu regional. Potrivit poliţiei militare braziliene, grupuri de suporteri ale celor două rivale din Belo Horizonte s-au adunat pentru se a înfrunta înaintea meciurilor echipelor lor, pe un bulevard din cartierul Barreiro.

Autorităţile au precizat că, după ce au fost sesizate, s-au deplasat la faţa locului pentru a dispersa fanii şi au transportat la un spital din apropiere trei bărbaţi răniţi prin împuşcare, dar unul dintre ei a murit. Martorii evenimentelor au spus că bărbatul decedat era suporter al echipei Cruzeiro, conform presei locale. Poliţia a reţinut doi suspecţi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed