Tragedia uriaşă aproape de România! A fost ucis la doar 22 de ani. Dezvăluiri teribile despre marele campion

Războiul din Ucraina a mai făcut o victimă în rândul sportivilor. Pugilistul ucrainean Maksym Galinichev, medaliat olimpic, a murit la doar 22 de ani.

Galinichev lupta în Brigada 25 aeropurtată Sycheslav din Ucraina, în regiunea Luhansk, unde a murit, potrivit insidethegames.

Tragedia uriaşă aproape de România! A fost ucis la doar 22 de ani

Fostul sportiv se înrolase din mai 2022. Acesta a refuzat să participe la Campionatele Europene de Box ale Confederației Europene de Box (EUBC), desfășurate în Armenia, pentru a-și apăra țara.

Skeletonistul ucrainean Vladyslav Heraskevych a postat pe rețelele de socializare un mesaj despre Galinichev după moartea sa. „Glorie eroului”, a scris sportivul.

Galinichev a obținut o medalie de argint la categoria sub 56 de kilograme la Jocurile Olimpice de vară pentru tineret de la Buenos Aires 2018.

În acel an, Galinichev a câștigat și aurul la Campionatele Europene de Box pentru Tineret EUBC.

Federația de Box din Ucraina (FBU) a refuzat să trimită sportivi la Campionatele Mondiale feminine ale Asociației Internaționale de Box (IBA), din cauza prezenței boxerilor ruși și belaruși.

IBA, condusă de oficialul rus Umar Kremlev, a ridicat interdicția ca boxerii din Rusia și Belarus să concureze sub propriul steag în octombrie anul trecut.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari