Tragedia cumplită în familia Cristinei Neagu! Marea handbalista este în doliu. Și-a pierdut tatăl

Tragedia cumplită în familia Cristinei Neagu. Handbalista trece prim momente grele. Este în doliu după ce și-a pierdut tatăl.

Informația a fost făcută publică de campioana CSM București care a postat un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook.

Cristina Neagu este în doliu

Clipe cumplite pentru marea handbalistă. Cristina Neagu și-a pierdut tatăl cae avea 68 de ani. CSM Bucureşti a făcut tristul anunț printr-o postare pe pagina de socializare.

 ”Întregul club CSM Bucureşti este alături de Cristina Neagu în suferinţa provocată de pierderea celui care se mândrea mereu cu fiica sa, „Săgeata Albastră”. Strângem rândurile alături de căpitanul nostru! Condoleanţe, Cristina!”, a transmis CSM Bucureşti.


Constantin Neagu și-a susținut mereu fiica și era cel care o aștepta la aeroport de fiecare dată când sportiva venea din străinătate.

”El o aduce acasă de fiecare dată. E mândru de fata lui nevoie mare”, spunea Vasilica Neagu, mama Cristinei, în Libertatea, în urmă cu mai bine de 13 ani.

Înmormântarea ar fi avut deja loc, dar totul a fost extrem de discret, niciun oficial de la FRH sau CSM București nu a participat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed