Richarlison, prima reacție după ce a fost luat la țintă cu o banană. Imagini

Tottenham a transmis un prim mesaj după incidentele de la meciul amical Brazilia – Tunisia, scor 5-1. În timpul partidei, Richarlison a fost victima unui act de rasism.

Incidente au fost încă de la început. Imnul Braziliei a fost fluierat, iar pe parcursul jocului fanii au încercat să îi încurce pe jucătorii brazilieni folosind lasere. În repriza a doua, pe teren s-a aruncat cu sticle, pahare şi brichete.

În minutul 19, Richarlison a marcat pentru 2-1, iar un fan a aruncat o banană spre fotbalist.

”Atâta timp cât spunem ”bla, bla, bla” și nu îi pedepsim, vor continua să facă așa. Se va întâmpla în fiecare zi, peste tot. Nu avem timp, fraților! #nurasismului”, a fost mesajul lui Richarlison, postat pe contul personal de Twitter.

„Suntem dezgustați de abuzurile rasiste îndreptate spre Richarlison la meciul de aseară dintre Brazilia și Tunisia. Acest lucru nu își are locul în fotbal și nicăieri. Suntem cu tine, Richy”, a transmis Tottenham.

Richarlison a ajuns în această vară la Tottenham pentru 58 de milioane de euro.

“Din nefericire, s-a aruncat o banană pe teren către Richarlison, marcatorul celui de-al doilea gol. CBF îşi subliniază poziţia împotriva rasismului şi respinge orice astfel de manifestare”, a notat și confederaţia braziliană într-un comunicat.

“Încă o dată, condamn public ce s-a întâmplat. De data asta am văzut cu ochii mei. Asta ne şochează. Trebuie să ne amintim mereu că suntem cu toţii la fel, indiferent de culoare, rasă sau religie. Lupta împotriva rasismului nu este o cauză, ci o luptă fundamentală pentru schimbare, pentru eradicarea acestei probleme de pe faţa pământului. Insist, pedepsele trebuie să fie mai dure”, a spus președintele CBF, Edualdo Rodrigues.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cristiano Ronaldo a dat ordin. Ce se întâmplă la casa portughezului din Manchester

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Picătura...

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru româncă. S-a aflat în plin scandal de dopaj

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed