Toni Petrea, avertisment pentru Gigi Becali. Are legătură cu numirea lui Leo Strizu la FCSB

Toni Petrea a avut o primă reacție după ce a aflat că Leo Strizu s-a înțeles cu Gigi Becali și o va antrena pe FCSB.

Antrenorul celor de la Chindia crede că mutarea făcută de omul de afaceri nu îi va garanta succesul. Strizu, angajat deja în cadrul clubului, va colabora de acum cu Mihai Pintilii.

„Leo Strizu era în cadrul clubului, în Academie, are Licența PRO. Nu văd un lucru rău, din contră. Se cunoaște cu Pintilii, știe filosofia clubului. Să vedem, rămâne de văzut, nu am zis că e formula de succes, am zis că e o formula la îndemână”, a spus Toni Petrea.

Petrea a antrenat-o pe FCSB de două ori și a fost la un pas să câștige titlul.

Leo Strizu, condamnat la închisoare

Gigi Becali a decis să-l numească pe Leo Strizu ca antrenor principal, acesta fiind deținător al licenței PRO. În trecut, acesta le-a antrenat pe FCSB II și Unirea Constanța.

Leo Strizu a fost arestat preventiv în 2005 pentru luare de mită și trafic de influență, în dosarul „Combustibili pentru Armată”. Apoi a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Antrenorul a falsificat un act prin care se arăta că ar fi plătit un împrumut de 25.000 de euro. Instanța a decis ca acesta să plătească 15.000 de dolari și a avut un sechestru asigurător pe un teren de 9.000 de metri păstrați. Mai mult, pentru 8 ani de zile, Strizu a fost sub supravegherea Serviciului de Probaţiune.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari