Toni Iuruc surprinde din nou! Ce a putut să facă după divorțul de Simona Halep? Bărbatul trăiește periculos

La aproape o lună de la divorțul său de Simona Halep, Toni Iuruc pare că a depășit neferictul eveniment și își trăiește viața la intensitate maximă.

Plimbatul dintr-un restaurant în altul alături de prieteni și condusul periculos par să fie preocupările de moment ale fostului soț al Simonei Halep.

Afaceristul se oferă să-și ducă amicii acasă, dar drumul cu el la volan este unul plin de  riscuri. Regulile de circulație nu sunt ”făcute” pentru fostul soț al Simonei Halep.

La plecarea de la un local de lux, însoțit de un prieten, Toni Iuruc a urcat la volanul bolidului său de lux și încă din primele secunde de condus, fostul soț al celebrei jucătoare de tenis a încălcat o regulă de circulație simplă, dar foarte importantă. A întors pe linie dublă continuă fără nicio problemă.

Iuruc și-a dus prietenul acasă, dar pe drum a mai încălcat încă o dată legea. Pentru că nu a vrut să stea în coloană, omul de afaceri s-a băgat înainte pe linia de tramvai și a sta tacolo câteva zeci de secunde, până când s-a făcut verde la semafor.

În cele din urmă, a auns la destinație și l-a lăsat pe amicul său, dar seara lui nu s-a terminat. S-a îndreptat apoi către un alt restaurant din București, unde era așteptat de alți doi prieteni, alături de care a luat cina, conform Spynews.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cristiano Ronaldo a dat ordin. Ce se întâmplă la casa portughezului din Manchester

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Picătura...

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru româncă. S-a aflat în plin scandal de dopaj

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed