Toni Iuruc dă marea lovitură! Fostul soţ al Simonei Halep se implică într-o afacere uriaşă. Dezvăluiri uluitoare din interior

Toni Iuruc, un cunoscut om de afaceri din domeniul imobiliar și fost partener al Simonei Halep, vrea să dea bomba în domeniul HoReCa. Afaceristul și-a propus să pună bazele unei afaceri ”ca pe timpuri”. Readuce, în prezent, un concept bine cunoscut de către români, de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Iuruc a fost surprins la ”Casa Albă” din Băneasa, construcție care se află acum în proces de renovare.

Toni Iuruc dă marea lovitură!

Clădirea aparține vărului său, iar omul de afaceri vrea să îl ajute să finalizeze proiectul.

„Nu, nici vorbă să cumpăr, afacerile pe care le am merg foarte bine. Am fost la un văr de-ai mei, care are locul încă dinainte de Revoluție. Am discutat cu muncitorii și atât!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Cancan.

Înainte de a se căsători cu Simona Halep, omul de afaceri deținea șase business-uri, patru în domeniul publicitar, una care avea drept obiect de activitate comerțul cu amănuntul și una în imobiliare.

Pe atunci, firmele acestuia nu produceau bani, fiind în lichidare sau în proces de dizolvare. În anul 2023, Iuruc și-a reluat activitatea în cadrul a patru dintre aceste firme, reușind să bifeze o cifră de afaceri în valoare de 300.000 de euro.

Motivul divorțului

Divorțul dintre Iuruc și Halep a avut loc în luna septembrie 2022. Au anulat cununia religioasă care ar fi urmat să se întâmple în luna noiembrie a aceluiași an.

„Am plecat pe drumuri separate. Nu căutați senzaționalul, că nu există. Suntem doi oameni normali, fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale, deci nu căutați senzaționalul, nu aveți ce să găsiți!”, declarase Toni Iuruc, după divorțul de Simona Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed