Toată lumea a rămas interzisă! Ce a postat selecționerul Edi Iordănescu pe Instagram în ultimele zile

Din ciclul… naționala arde, dar selecționerului îi arde de selfie-uri pe rețelele de socializare. Edward Iordănescu și-a atras multe critici în ultima perioadă, nu atât pentru activitatea sa ca antrenor al primei reprezentative, cât pentru activitatea adiacentă funcției.

Mai întâi, fiul generalului Iordănescu a reușit să creeze rumoare după ce a organizat cea mai lungă conferință de presă a unui selecționer din Qatar. Atenție, să reținem, a fost conferința de presă a unui selecționer al unei echipe care nu este calificată la turneul final al Cupei Mondiale.

Iordănescu junior a urmărit de pe stadion o serie de partide, inclusiv două ale viitoarei adversare din preliminariile pentru Euro, Elveția. Și a revenit zilele trecute în țară. Și-a șocat însă urmăritorii după ce a postat poze cu următorul mesaj lângă: ”Back home, back to work!”. Adică ”Înapoi acasă, înapoi la muncă”.

Evident că a fost taxat imediat pe forumurile de suporteri, acolo unde unii s-au întrebat dacă Edi a mers doar ca simplu turist la Cupa Mondială, pe banii FRF, și nu ca să-și ia notițe.

Ultima postare care a uimit pe toată lumea a fost de dimineață. Când după modelul divelor de oraș, selecționerul echipei naționale de fotbal s-a tras într-un selfie pe care l-a postat pe Instagram și lângă care a scris: ”Me and my coffee”.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari