Tibor Selymes va antrena o echipă din Liga 3. Fostul internațional nu a mai antrenat de aproape cinci ani

Fostul component al naționalei din era „Generației de Aur” a acceptat o nouă provocare. Tibor Selymes a preluat-o pe Știința Miroslava, echipă din Liga 3.

Selymes a semnat un contract valabil pentru un sezon și revine astfel în antrenorat după o pauză de aproape cinci ani.

„Consiliul administrativ al Clubului Sportiv Știinta Miroslava are onoarea de a prezenta noul antrenor principal al formației din Uricani, în persoana fostului jucător al echipei naționale a României, domnul Tibor Selymes.

Născut în Harghita, Selymes este un fost fotbalist internațional, fundaș stânga, ce a strâns 46 de meciuri la naționala României, 147 în Divizia A la Brașov și Dinamo, 184 jocuri în prima ligă a Belgiei la Brugge, Anderlecht și Standard Liege, dar și multe altele în Ungaria sau Grecia.

Din 2005 și-a început cariera de antrenor în România, antrenând formații atât din Liga I, cât și din Liga a II-a, precum Astra Ploiești, Sportul Studențesc, FCM Târgu Mureș, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești sau Olimpia Satu Mare”, este anunțul făcut pe site-ul oficial al clubului.

Selymes a activat ca antrenor la formațiile Sopron (Ungaria), Liberty Salonta, Sportul Studențesc, Astra Ploiești, FCM Târgu Mureș, Dinamo 2, Săgeata Năvodari, Kaposvari Rakoczi (Ungaria), Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Delta Dobrogea Tulcea și Olimpia Satu Mare. Pe ultima a condus-o în Liga 2, în perioada iunie-septembrie 2017.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari