Thibaut Courtois a sărit de gâtul logodnicei sale și a sărutat-o după ce a apărat un penalty. Poveste incredibilă a iubitei portarului de la Real Madrid. A fost comandant de navă / Foto

Belgia a câștigat, scor 1-0, meciul cu Canada, după ce Thibaut Courtois a apărat un penalty. 

Imediat, portarul a fugit la margine terenului acolo unde se afla iubita sa, dar și alți membrii ai familiei. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să o sărute pe logodnica sa, Mishel Gerzig. Apoi a făcut poze cu toată lumea.

„Regele meu. Nu este nevoie de cuvinte”, a fost mesajul modelului pentru iubitul său.

Thibaut Courtois și Mishel Gerzig, logodnă într-un cadru de vis

Portarul celor de la Real Madrid și-a cerut iubita în căsătorie în vara acestui an în timp ce se aflau în vacanță. Mishel Gerzig este un cunoscut model din Israel, iar de dragul său, Thibaut Courtois a decis să învețe limba ebraică.

Mishel a fost extrem de emoționantă când a fost cerută în căsătorie și a declarat că nu va uita niciodată acele momente.

„A fost o zi foarte romantică. Eram pe un iaht, soarele apunea, Positano în fața noastră… Deodată a început să spună cuvinte dulci, apoi a scos un inel din buzunar și s-a pus în genunchi. Nu ar fi putut să aleagă un moment mai frumos. Se pare că el le ceruse deja părinților mei mâna cu câteva luni în urmă. Este foarte drăguț din partea lui și a părinților mei să păstreze secretul”, a povestit Mishel Gerzig.

Mishel Gerzig a fost comandant de navă

Mishel povestea într-un interviu faptul că a fost obligată să efectueze stagiul militar. De asemenea, aceasta a recunoscut că a avut momente când s-a gândit să renunțe la cariera de model.

”Am fost comandantul unei nave. Este un rol foarte intens, fizic și psihic. La sfârșitul serviciului militar, am ezitat o clipă dacă să rămân mai mult. Dar investisem o mulțime de timp în cariera mea de model de când aveam 13 ani.

După serviciul militar, am ajuns într-o gaură neagră. Habar nu aveam că mă voi simți atât de goală și nesemnificativă după aceea. Nu știam ce este în neregulă cu mine. Am suferit de dificultăți de respirație, amorțeală în tot corpul, bătăi rapide ale inimii și, uneori, și ochii mă dureau. Simțeam că o să mor, că am un atac de cord”, a povestit Mishel Gerzig, potrivit Mundo Deportivo.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari