Thiago Silva s-a hotărât. Anunțul făcut după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială: ‘Mă doare foarte mult’

Thiago Silva a decis să se retragă de la naționala Braziliei. Căpitanul brazilienilor a făcut anunțul după ce echipa sa a părăsit Cupa Mondială din Qatar fiind învinsă de Croația. Înainte ca fotbalistul să facă anunțul, selecționerul Tite a decis să demisioneze.

Silva își dorește în continuare să câștige un trofeu, dar nu din postura de jucător.

Thiago Silva: „E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi”

Thiago Silva a jucat 112 ameciuri pentru naționala Braziliei și a marcat șapte goluri. A jucat la patru Cupe Mondiale, în 2010, 2014, 2018 și 2022. A câștigat o Copa America și o Cupă a Confederațiilor.

„Din păcate, ca jucător, nu voi putea ridica această cupă. Cine știe, poate mai târziu, într-un alt rol.

În fotbal, depinzi de ce face cealaltă echipă şi ne-am confruntat cu o echipă de mare calitate. Poate am fi putut juca mai bine uneori, dar nu suntem obişnuiţi să suferim astfel de contraatacuri bine organizate. Este cu adevărat trist, dar asta este. Trebuie să mergem înainte. Sunt mândru de ceea ce a făcut toată lumea, dar asta e fotbalul.

E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi. Am experimentat deja dezamăgiri în viaţa mea, când eşuezi pentru un obiectiv atât de important, mă doare foarte mult”, a spus Thiago Silva, citat de TNT Sports Br.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari