TAS, anunț de ultim moment în cazul Simonei Halep. Românca nu mai poate să facă nimic

Apar noi detalii în cazul de dopaj al Simonei Halep. Cristina Jura, arbitru în cadrul Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv (TAS) a vorbit despre cazul româncei.

Fostul lider mondial a avut la dispoziție 20 de zile pentru a contesta suspendarea, dar a decis să nu facă acest lucru.

„Din informațiile mele, nu există niciun fel de indiciu pe această temă la TAS. De altfel, tribunalul a anunțat acum aproape o lună că Simona Halep nu a făcut niciun demers legal către această instituție juridică”, a spus arbitrul Cristian Jura, potrivit Playtech știri.

Potrivit regulamentului, un sportiv are la dispoziție 20 de zile pentru a depune contestație în cazul în care a decis să apeleze la agenția londoneză Sport Resolution și 21 pentru cererile către TAS.

„Și într-un caz, și în celălalt, vorbim despre zile calendaristice”, a mai spus arbitrul Cristian Jura pentru aceeași sursă.

Arbitrul TAS este de părere că Simona Halep a decis cel mai probabil să nu facă publice prea multe date.

Simona Halep a revenit la antrenamente

Românca a fost suspendată după ce ar fi folosit o substanță interzisă, Roxadustat, la US Open 2022. În așteptarea procesului, Simona Halep a decis să se mențină în formă și a început antrenamentele. Jucătoarea de tenis se pregătește la Complexul Stejarii care îi aparține lui Ion Țiriac. Pe perioada suspendării constănțeanca nu mai are voie să se antreneze la Centrul Național de Tenis.

Distribuie articol:

4 COMENTARII

      • De unde ști că a greșit? Cantitatea f mica de substanță recunoscuta de laboratoare dovedește că nu a luat intenționat acest medicament Adică a avut zeci de teste negative și așa brusc s a dopat o singura data cu câteva
        miligrame de substanță și tocmai în SUA s a întâmplat Dar SWilliams și americanii nu au uitat o pe Simona că Simona a pus o la zid pe Serena ,dulapul fara uși și i a luat și iubitul antrenor E un lucru clar ptr cine are ochi de văzut și urechi de auzit Serena are f mare influență în ,America ,așa că nu a fost greu sa o termine ,dar chiar daca nimeni nu crede judecata divina o va lovi in cel mai neașteptate moment Sunt sigura de implicarea ei in cazul Halep O viața Halep nu a făcut nimic și acum la sfarsit de cariera s a apucat de droguri Atât Serena cât și sora sa sunt cunoscute că persoane care de droghează ,așa că sunt în domeniu,se pricep,au relații,au bani și influenta

  1. Nu cred ca ati inteles:”stimatul” arbitru nu are acces la documentele depuse de petitionari,deci faptul ca nu stie el n’are nici’o relevanta!De altfel si el recunoaste ca este posibil ca Simona sa fie discreta ,cum e firea ei.Si si posibil sa nu aiba inca argumente palpabile cu care sa-i contreze pe acuzatori,la proceduri,analize si modul de introducere a substantei in organism,deci e serioasa si-si construieste o aparare beton,asa sper si cred!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari